Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Välipalaute Moduuli 3 Mitä tästä voimme oppia? Mitä parantaa?

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Välipalaute Moduuli 3 Mitä tästä voimme oppia? Mitä parantaa?"— Esityksen transkriptio:

1 Välipalaute Moduuli 3 Mitä tästä voimme oppia? Mitä parantaa?

2 Vapaasanainen palaute Haluaisin, että opiskelijat olisivat samalla tasolla. Lisää aikaa uuden asian oppimiseen. Kurssi on liian lyhyt. Haluaisin tutustua materiaaliin etukäteen rauhassa. Toivon, että opettaja hidastaa. Haluan oppia lisää kielioppia. Haluan tehdä enemmän töitä kirjan kanssa.

3 Vapaasanainen palaute Olen oppinut paljon suomea. Olen oppinut käyttämään tietokonetta paremmin. Odotan harjoittelua, jotta voin näyttää, mitä osaan. Vaikka en puhu sujuvaa suomea, en ole samalla tasolla kuin aloitin. Tiedän minun ongelmat ja tiedän, mitä täytyy tehdä. On minun velvollisuus lukea ja oppia lisää. Oppiminen vaatii kuria.

4 Vapaasanainen palaute Opiskelin paljon uusia asioita ja sain uusia ystäviä. Nyt on helpompi etsiä työtä ja tutustua uusiin ihmisiin. Kun puhun tai kirjoitan jotakin väärin, opettaja ymmärtää minua. Kurssi on ollut hyvä ja tulee paremmaksi joka päivä. Minä haluan, että onnistumme. Tarvitsen siihen sinua. Auta minua kehittymään ja kehittämään tätä kurssia.

5 Kysymys 1: Olen saanut tietoa koulutuksen tavoitteista, sisällöstä ja opetuksesta. Keskiarvo 4,6 Miten voisimme parantaa?

6 Kysymys 2: Aikaisempi koulutukseni, osaamiseni ja erityistarpeeni on huomioitu HOPSia laadittaessa. Keskiarvo 4,4 Miten voisimme parantaa?

7 Kysymys 3: Olen saanut opettajilta tarvitsemaani ohjausta ja palautetta. Keskiarvo 4,5 Miten voisimme parantaa?

8 Kysymys 4: Olen itse ollut oppijana aktiivinen ja oma-aloitteinen Keskiarvo 4,1 Miten voisimme parantaa?

9 Kysymys 5: Koulutuksessa on käytetty asianmukaisia tiloja ja laitteita. Keskiarvo 4,4 Miten voisimme parantaa?

10 Kysymys 6: Koulutuksessa käytetty oppimateriaali on tukenut oppimistani. Keskiarvo 4,6 Miten voisimme parantaa?

11 7. Opettajien asiantuntemus ja ammattitaito ovat vastanneet koulutuksen vaatimuksia. Keskiarvo 4,6 Miten voisimme parantaa?

12 8. Oppimistehtävät ja menetelmät ovat olleet sopivan vaativia lähtötasooni ja valmiuksiini nähden. Keskiarvo 3,8 Miten voisimme parantaa?

13 9. Olen saanut tarvitsemaani tukea ja ohjausta työharjoittelupaikan / työn etsimisessä. Keskiarvo 4,5 Miten voisimme parantaa?

14 10. Työssäoppiminen ja sen ohjaus onnistuivat Ei ole vielä ollut, mutta keskiarvo 4,0 Miten voisimme parantaa?

15 11. Koulutus on tähän saakka onnistunut kohdallani. Keskiarvo 4,2 Miten voisimme parantaa? Tämä on tärkein kysymys. Me haluamme onnistua, mutta me emme onnistu ilman sinua.


Lataa ppt "Välipalaute Moduuli 3 Mitä tästä voimme oppia? Mitä parantaa?"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google