Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Graafinen suunnittelu Graafinen suunnittelu on ulkoasun suunnittelua. Se on sovellettu taidemuoto, joka auttaa katsojaa tulkitsemaan viestiä. Graafista.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Graafinen suunnittelu Graafinen suunnittelu on ulkoasun suunnittelua. Se on sovellettu taidemuoto, joka auttaa katsojaa tulkitsemaan viestiä. Graafista."— Esityksen transkriptio:

1 Graafinen suunnittelu Graafinen suunnittelu on ulkoasun suunnittelua. Se on sovellettu taidemuoto, joka auttaa katsojaa tulkitsemaan viestiä. Graafista suunnittelua tarvitaan kaikessa kuvallisessa viestinnässä, jota on esimerkiksi painotuotteet, sähköiset julkaisut, elokuvat, animaatiot, mainonta, yrityskuva, pakkaukset, kyltit, merkit ja opasteet. Graafisen suunnittelun tavoitteita ovat muun muassa käytettyjen elementtien järjestäminen hierarkisesti, informatiivisuus, kuvakielen käyttö viestin tukemiseen ja lisäarvon luominen. Graafisen suunnittelun elementtejä ovat värit, symbolit, teksti, typografia, muodot ja kuvat, materiaalit ja joskus myös liike (TV, elokuvat, sähköiset viestimet). Graafinen suunnittelu on 1950-luvulla julkisuuteen tullut termi, joka liitetään kaikkeen painettuun ja sähköiseen informaatioon.

2 Graafisen suunnittelun prosessi Tavoitteena on yleensä saada aikaan esim. painotuote tai sähköisen median tuote. Toimeksianto aloittaa prosessin. Siinä määritellään tuotteelle kaikki toiveet ja tavoitteet. Siitä selviää mm. kohderyhmä tuotteen tarkoitus ja tavoitteet tuotteen laajuus (usein sivumäärä) formaatti eli muoto painotuotteen värillisyys budjetti aikataulu koko tuotteen osalta eri osa-alueihin pilkottuna (kuvitukset, valokuvaus) tiimi ja tiimin vastuunjako (tekstit, kuvat, grafiikka, käännöstoimisto, jne.) laadulliset tavoitteet

3 TYP O GRAFIA

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20


Lataa ppt "Graafinen suunnittelu Graafinen suunnittelu on ulkoasun suunnittelua. Se on sovellettu taidemuoto, joka auttaa katsojaa tulkitsemaan viestiä. Graafista."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google